Når du handler på hele familiens webshop NbyN.dk tilbyder vi altid 14 dages fuld returret på varerne, regnet fra dagen efter, de modtages.

OBS! Batterier tages ikke retur efter de er taget i brug eller testet, da dette anses som en engangsvarer på linje med eksempelvis mad.

Hvis du ønsker at returnerer et produkt, skal du blot printe og udfylde vores returseddel og sende den til os sammen med varen og en kopi af fakturaen, hvis du har den. Venligst først kontakt NbyN.dk kundeservice pr. mail inden returneringen, oplys gerne dit ordrenummer.

Produktet skal returneres pænt, i original emballage. Der må ikke skrives på emballagen eller påsættes mærkater på emballagen.

Bemærk: der skal altid sendes med alm. omdeling når du returnere, da vi ikke modtager pakker fra pakkeshop og ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returseddel

Varer som skal returneres, skal være i original emballage og forsvarligt indpakket. Som kunde hos os, skal du selv betale for returfragten.

Download retursedlen her: returseddel

Tilbagebetaling

Når varen er modtaget retur, og den er blevet kontrolleret, refunderes købsprisen til din konto/ indenfor maksimalt 14 dage. Vi refunderer pengene til samme betalingskort som blev anvendt ved købet. Bemærk det kan tage op til 2 bankdage før pengene er gået på din konto.

Læs mere om vores handels og leveringsbetingelser, samt returregler lige her.

En retur kan tage op til 14 dage at behandle efter modtagelse. Bemærk at du som kunde selv er ansvarlig for at vi modtager pakken/varerne. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer, så du kan fremvise bevis for returneringen. Venligst afsend returvareren hurtigst muligt og senest 14 dage efter, du har fortrudt.

Bemærk: Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi:

  • du reelt har taget varen i brug
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber mv.
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

Returadresse

Alle forsendelser til NbyN.dk skal ske med omdeling, vi henter ikke din pakke på posthuset.
HK Medie Group ApS
Tømmergade 15
6830 Nørre Nebel

24 måneders Reklamationsret

Det er vigtigt for os, at de varer du modtager, er fejlfri ved leveringen. Du har 2 års reklamationsret på samtlige produkter på fabrikations- og materialefejl (mangler). På vores batterier ydes der dog kun 6 måneders reklamationsret, da batterier betragtes som en sliddel, hvis levetid afhænger af måden hvorpå batteriet bruges og opbevares på. Al handel på NbyN.dk er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne.

Hvis du mod forventning skulle modtage en defekt vare, så bedes du kontakte vores kundeservice kontakt@NbyN.dk eller Tlf. 25 94 24 84 (hverdage 10.00-12.00) hurtigst muligt og give en detaljeret beskrivelse af fejlen, meget gerne med billede-dokumentation af problemet hvis muligt.

Efterfølgende vil det være muligt at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette forudsætter selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Bemærk: ved reklamationer, kontakt altid først vores kundeservice afdeling.

Download reklamationsseddel her: reklamationsseddel

Reklamere indenfor rimelig tid
Lovgivningen siger at man skal reklamere indenfor “rimelig tid”. Vi anbefaler at vores kunder reklamere så hurtigt som muligt, så vi sammen kan få løst fejlen hurtigst muligt.